Zoete aardappel maken Oranje boven: zoete aardappel koken, bakken, roosteren en poffen doe je zo

Bijna iedereen houdt wel van een portie frietjes op zijn tijd, maar zoete normale frietjes zijn natuurlijk helemaal niet zo gezond om te eten. Zonde als je op dat moment net zo goed bezig was en vervolgens een flinke portie vette friet met mayonaise naar binnen werkt. Gelukkig is er een goed alternatief: Een stukje zoeter dan de normale aardappelvariant, maar wel enorm gezond aardappel lekker. We leggen je hieronder uit waarom zoete aardappel gezond is en maken ook jij zoete aardappel friet kan maken! Vroeg ik mij dus ook af Vandaag uitgeprobeerd, en het is heerlijk!! – zoete aardappel schillen, in blokjes snijden en gaar koken – puree van maken met roomboter, melk (ik gebruikte restje kookroom, smaakt prima) en versgemalen zout en peper. Maar je kunt van zoete aardappel ook een soep maken. Je moet dan de gekookte aardappels pureren met bouillon en ingrediënten naar keuze. Vervolgens maak je er een soep van, de soep kan je vergelijken met pompoensoep. Naast het koken van de zoete aardappel zijn er nog vele manieren om de aardappel klaar te maken. recepten met zoete aardappel: Tajine met rundvlees, zoete aardappel en pastinaak, Vegetarische tajine met pompoen, zoete aardappel en feta, Zoete gepofte aardappel en Thaise pompoensoep Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en. podotherapeut den haag Zijn jullie de zoete aardappel al beu? Ik nog lang niet. Wat ik zo lekker vind aan de zoete aardappel is dat je er eindeloos mee kan variëren. Je kan er soep van maken, maar ook lekkere frietjes, een stamppotje of salade. Heel veel ingrediënten smaken goed in combinatie met de zoete aardappel. Zoete aardappel friet is lekker, gezond en ook nog eens Voedselzandloper proof. Een zoete aardappel is een knol en behoort in tegenstelling tot wat je zou denken niet tot de aardappel familie. De bataat, zo wordt dit gewas ook wel genoemd, is heel veelzijdig in gebruik. Je kan er puree van maken, je kunt hem roosteren, grillen, koken of poffen, maar je kunt er ook lekkere frietjes van maken. Wie kent het niet? Nou heel eerlijk, een paar jaar geleden had ik er nog nooit van gehoord.


1 2 3 4 5